Aflyst pga. vejret: Lasse og Mathilde på Christiansø

Aflyst pga. vejret: Lasse og Mathilde på Christiansø

Rytmisk musikChristiansøSøndag, 23. september
Se Min kulturuge

Lasse & Mathilde er nu udnævnt til ikoner i dansk musikliv af de yngre generationer, og den folkekære duo er ganske vist bosat i Lundeborg, men kun for at komme videre ud i verden. De er danske ind til benet, ja, men henter masser inspiration fra hele verden.

Lasse og Mathilde har fået kant, og det skyldes den dna, der ligger i Helner og Bondo, de to privatpersoner, der ligesom os andre må muge ud i tingene derhjemme engang imellem, for at finde frem til nye værdier fra et levet liv på godt og ondt. Kunstnere er altid søgende, hvis de vil videre, og det vil Lasse og Mathilde. Med tekster til eftertanke, til en befriende latter og drys af cayennepeber til en lige lovlig kynisk tidsalder.

En oplevelse med spændvidde og stemning, der varmer
Og hvad får publikum så, når de forventningsfulde går til en koncert med Lasse & Mathilde – ud over violin, guitar og to varme stemmer?  Jo, de får et herligt mix af det ovennævnte – fra blues til poesi, lidt jazz, lidt rock, tekster med kant og til eftertanke, og ind imellem et par kommentarer, der forklarer ”det hele”, løser op med underfundig humor, og som skaber en varm og dejlig stemning over en koncert med spændvidde, musikalske udflugter og voldsom hygge. En koncert med det hele, og en koncert med gode minder, der appellerer til genhør og gensyn. Så publikum får en oplevelse med musikalitet og humor i højsædet fra duoen!

Praktisk info

Kun for gæster med Kulturugebadge

Inkl. middag på kroen

Sted

Christiansø - afgang fra Gudhjem havn

Dato

Søndag, 23. september

Tidspunkt

15.00 - 22.00

Entré

625 kr.

Web

Kulturspor

Rytmisk musik

Bemærkninger

Afgang Gudhjem kl. 15.00 med m/s Ertholm
Gratis entré i det nyrestaurerede Store Tårn
17.15 – 18.45 : Middag på kroen
19.00 – 20.45 : Koncert i Store Tårn med Lasse og Mathilde
21.00 Afgang mod Gudhjem
21.55 Ankomst Gudhjem

Såfremt turen må aflyses p.g.a. vejret holdes koncerten i Scala Gudhjem kl. 19.00 og færgebillet og middag refunderes = 400 kr.

Billetsalg fra 1. august

Book her