Gaardens Madkulturfest 2017

Gaardens Madkulturfest 2017

Badgetilbud, MadGudhjemTirsdag 19. september, Onsdag 20. september, Torsdag 21. september

”Siger du RUM? Fantastisk – det udvider sig allerede i mit hoved…” var den umiddelbare reaktion fra kurator Mette Martinussen, da hun fik præsenteret årets tema over en telefon i starten af året. Danmarks dygtigste mad-iscenesætter kaster sig igen og med stor glæde og nysgerrighed over udfordringen under Gaardens Madkulturfest og trækker på erfaringer fra den intime og hjemlige restaurant 1.th, men også Mette Sias Madbus, som var på Bornholm i 2001, Madeleines Madteater, Det kongelige Teater, Copenhagen Cooking, Republique og meget mere.

For tredje år og i den efterhånden velkendte skabelon, hvor etablerede kokke og madkunstnere sammen med unge talentfulde kokkeelever skaber enestående madteater, er årets madkulturfest på Gaarden et tydeligt højdepunkt. Publikum skal igen forvente sanselige oplevelser i uventede rammer og det er en god ide at komme forberedt med tøj og sko til en tur ud i de mange rum, som gemmer sig på og omkring Gaarden.

Selvom skabelonen indbyder til nye input fra nye folk, er der alligevel dannet en tradition i samarbejdet mellem Mette og Søren Gericke, som også i 2017 er en del af holdet. Med Søren er der fuld fokus på de helt lokale råvarer og ikke mindst på smagen af Bornholm, som Søren har dykket grundigt ned i de seneste par år.

Kok nr. 3 er Peter Yung Worth Jacobsen. Peter er Årets Kok 2017 og har sammen med Mette stået for menuen til den totalt udsolgte og meget anmelderroste opsætning af Festen som Madteater på Republique i København.

Madkulturhuset ligger sammen med det gamle landbrugsmuseum Melstedgaard Den gamle gård med tilhørende udlænger og den fine have er med til at skabe en særlig stemning omkring arrangementet.  

Praktisk info

Har du et kulturugebadge?

Hver aften trækker vi lod om 2 billetter til en workshop i madkulturhuset til en værdi af kr. 100,- pr. person. Vinderne får direkte besked efter Kulturugen

Sted

Gaarden - Bornholms madkulturhus, Melstedvej 25A, 3760 Gudhjem

Dato

Tirsdag 19. september, Onsdag 20. september, Torsdag 21. september

Tidspunkt

Kl. 18.00

Entré

450 kr.

Web

Kategorier

Badgetilbud, Mad

Bemærkninger

Billetsalget starter mandag 17. juli kl. 10.00
Prisen inkluderer middag inkl. drikkevarer.
Forventet sluttidspunkt er kl. 21.00.
Begrænset antal pladser.

Gaardens Madkulturfest arrangeres i samarbejde mellem Gaarden og Mette Martinussen.

Book her