Cliff art i det åbne rum - Gudhjem

Cliff art i det åbne rum - Gudhjem

UdstillingGudhjemOnsdag 20. september

- Så selv en klippe kan blomstre

Blomsterkunstneren Lene Lorentzen udsmykker klipperne i tre Bornholmske klippebyer.

Med friske afskårne blomster vil kunstneren Lene Lorentzen vække klipperne til live. Hun vil med sine klippeanlagte blomsterkunstværker vække nyt liv i klipperne ved at bruge klipperne som en slags lærred.

Blomsterkunstneren Lene Lorentzen ser en lighed mellem blomster og livet. Hun har altid haft en søgende nerve efter skønhedens forfald. Lad blomsterne stå - siger hun - også selvom de er ved at visne og tabe blade. Skønheden i blomsten fra den står i knop, er på vej til at springe ud med al sin blomsterpragt, og videre mod et rynket udtryk, for derefter at miste kraft og langsomt visne hen og til sidst forgå. Blomsterne visner og går i forfald - måske findes der ikke et smukkere forfald end blomster, der mister deres kraft, farve og skønhed, siger Lene Lorentzen. Derfor vil man også i dagene efter selve opførelsen kunne følge dette smukke forfald.
 Kunstværkerne vil leve så længe naturen vil og opløses ved naturens egne kræfter i skønhedens forfald, når tid, vejr og vind vil det.

Om morgenen ved solopgang vil blomsterkunstneren Lene Lorentzen være at finde på klipperne og fra kl. 10 og resten af dagen kan man se de færdige blomsterkunstværker.

Praktisk info

Sted

Gudhjem ved havnen

Dato

Onsdag 20. september

Tidspunkt

Fra solopgang og resten af dagen

Entré

Gratis

Kategorier

Udstilling

Bemærkninger

Kan også opleves i Svaneke og Nexø